f:Auras Aura's Live

00:00
Auras Aura @f:543649865817330
  • Level 1
  • Fanned 4
Aşa cum sunt in poze sunt şi in realitate!!Nu mă caracterizez!!!!
                                                           Nativa zodiei Berbec (21 mart.-20 apr.)Cuvinte cheie: exteriorizare, energie, acţiune
Semn de Foc: pozitiv, masculin, mobil, diurn.
Planetă guvernatoare: Marte în aspect diurn
Simbolizează: începutul, dimineaţa, primăvara, conducătorii, elementul şi energia de lider, forţa, lupta, impulsul, autoritatea, tinereţea, armele, focul
Culorile specifice: toate nuanţele de roşu
Pietrele preţioase: diamantul, rubinul
Metalul: fierul
Fraza cheie: „Eu sunt”
Calităţi: curaj, iniţiativă, comandă, hotărâre, încredere în sine, dorinţă de autoritate, generozitate, entuziasm, îndrăzneală, temeritate, idei fulgerătoare (de multe ori geniale), dorinţa de a realiza imediat mai multe proiecte simultan.
Idei foarte personale, mare independenţă.
Trebuie să dezvolte: răbdarea şi moderaţia
Trebuie să evite: risipirea energiei vitale, încăpăţânarea.Trăieşte pentru iubire
Femeia născută sub semnul Berbecului este spontană, sinceră, deschisă. Este inocentă, iar atitudinea ei faţă de lume vădeşte o uimire amestecată cu respect. Dorinţa de a se afla în centrul atenţiei este la fel de intensă ca şi curiozitatea care o îndeamnă să exploreze realitatea. Are un spirit competitiv remarcabil şi doreşte să conducă. Nativa din Berbec demonstrează creativitate, originalitate şi idealism.

Pentru femeia din zodia Berbecului, dragostea este chiar esenţa vieţii, care străluceşte în lumea din jur şi în propria persoană – pentru ea, dragostea este centrul existenţei. Se poate descurca în viaţa cotidiană şi fără ajutorul unui bărbat, dar trăieşte în primul rând pentru iubire. Are nevoie de eroul după care tânjeşte în adâncul sufletului. Poate fi o iubire împărtăşită, o iubire de demult sau de departe ori o iubire încă neîntâlnită. Dar ea se gândeşte la el mereu, mai ales când este inspirată de poezia şi de tumultul naturii. Frumuseţea şi forţa naturii îi trezesc dorul şi aspiraţia, elanul vital şi ardent al dragostei, specifice acestui semn zodiacal.Curaj de amazoană, suflet sensibil
Pentru nativa Berbec cel mai rapid şi sigur mod de a duce la bun sfârşit un proiect este să-l realizeze singură şi să-şi aducă fără rezerve aportul personal. Femeia născută sub semnul lui Marte este plină de iniţiativă, hotărâtă să preia conducerea, chiar şi în dragoste. Este foarte curajoasă, dar cu bărbatul care i-a cucerit inima, este gingaşă ca o căprioară. E încântată de iubirea exprimată direct şi pasional, pentru că ea însăşi este pasională. Bărbaţii puternici şi stăpâni pe situaţie o atrag întotdeauna. Femeia din zodia Berbecului este o întruchipare a lui Scarlett O'Hara (eroina din filmul „Pe aripile vântului”); ea atrage orice bărbat pe o rază de mai mulţi kilometri, dar inima sa aspiră către bărbatul ideal. Ca şi Scarlett, ea se adaptează rapid la orice condiţii, cu uimitoare tărie de caracter. Este chiar mai puternică atunci când trebuie să-i protejeze pe cei dragi.

Femeia Berbec este sensibilă la aprecieri, dacă sunt sincere. În dragoste dovedeşte loialitate uriaşă. Adoră jocul iubirii, între intensitate pasională şi detaşare jucăuşă. Idealistă, caută cavalerul în armură strălucitoare, mereu puternic, gata să cucerească lumea şi să i-o ofere cu delicateţe.

Flacăra din sufletul ei rămâne vie, nestinsă. Poate fi extrem de generoasă cu timpul şi înţelegerea ei, îşi împarte cu dragă inimă iubirea şi tot ce are.zodia berbecCrede în miracole şi le face posibile
Nativa Berbec trebuie să fie mereu în prim-plan, pentru a străluci şi a-şi exprima potenţialul. De aceea este mereu cu un pas înaintea tuturor, cam în tot ceea ce face. Are un intens simţ al fair-play-ului, este exigentă cu ea însăşi şi cu ceilalţi; e lucidă, eficientă şi plină de îndrăzneală. Fiind o stăpână a focului, se aprinde intens, dar poate fi şi rece, „îngheţată”, atunci când se concentrează pentru a stăpâni situaţii conflictuale.

Femeia din zodia Berbecului iubeşte profund, îşi aşează iubitul pe un piedestal, aşteptându-se ca el să se ridice la nivelul acestei imagini transfiguratoare. Îşi păstrează independenţa cu orice preţ, inspiră încredere, este iubitoare şi fidelă.

Ea consideră că fiecare relaţie de iubire este unică, se dăruieşte fără reţineri, cu sinceritate şi candoare. Dragostea ei este directă, la fel cum îi sunt acţiunile şi vorbele. Emoţiile ei sunt simple, curate şi proaspete. Acceptă cu feminitate naturală, firească, să fie îndrumată de bărbatul iubit, asemeni unei copile de împărat, curajoasă, nobilă şi inteligentă.

Nativa dominată de Marte are deseori o carieră de succes. Poate să-şi aleagă fără probleme cam orice profesie. Curajul este calitatea ei evidentă. Fie că este o vorba despre o provocare serioasă sau doar o joacă, femeia din zodia Berbecului urmăreşte să-i facă faţă. Ea crede cu tărie în miracole şi, de obicei, acestea chiar i se petrec.

Flacăra ei interioară are mai degrabă strălucirea diamantului decât lumina caldă şi reconfortantă a focului din cămin. Are o latură ardentă, este o femeie provocatoare, dar şi minunat de blândă cu cei care o iubesc. Este aproape imună la oboseală sau boală, înfruntând cu curaj orice adversitate.Femeie până în vârful unghiilor
Ca mamă, are grijă ca micuţii ei să fie fericiţi, sănătoşi şi iubiţi. Îi copleşeşte cu sărutări drăgăstoase şi îmbrăţişări calde. Îi duce în parc să le arate urmele strălucitoare lăsate de zâne acolo unde alţii văd doar roua de pe iarbă. O asemenea mamă creează o lume magică, deoarece într-o astfel de lume trăieşte şi ea. Pe de altă parte, insistă asupra disciplinei, iar copiii ei devin adulţi independenţi.

Această femeie este impulsivă, dar revine uşor la o stare afectuoasă. Iartă rapid şi păstrează toate amintirile frumoase, este solară şi optimistă. Unii spun că femeia din zodia Berbec este masculină. Ea are într-adevăr o latură de amazoană, dar sub învelişul acesta puternic şi dur uneori, este femeie până în vârful unghiilor. Poate e chiar prea femeie pentru un bărbat obişnuit. Din fericire, un cavaler în armură strălucitoare nu este un bărbat obişnuit. Pentru un asemenea erou solitar, nobil şi curajos, este femeia visurilor lui! Pentru care merită să se lupte cu toţi balaurii din lume.Are geniul entuziasmului
Femeii din zodia Berbecului îi trebuie un mediu optimist ca să-şi poată manifesta întreaga căldură şi vitalitate. Îi trebuie spaţiu pentru a da curs liber energiilor sale şi sesizează orice ocazie ca să-şi însufleţească prietenii.

Este energică, are temperamentul vivace şi nesecate resurse de entuziasm. Mişcările ei sunt rapide şi ferme. Părul des imprimă chipului un aer de nobleţe; gura e frumos conturată, cu buze roşii, apetisante. Are adesea alură sportivă, cu linii ferme. Trăsăturile ei exprimă forţă, faţa este proaspătă şi îmbujorată, mâinile sunt mici şi fine. Nativa Berbec se bucură de sănătate excelentă, vitalitate debordantă, stăpânire de sine dobândită prin experienţă. Este indicat să-i lase şi pe alţii să-şi asume responsabilităţi şi nu mai facă totul de una singură.Este o provocare continuă
Femeia din Berbec este de nestăvilit când se îndrăgosteşte. Încrezătoare în sine, fascinează un iubit viril, neînfricat, capabil să răspundă la chemarea ei.

Este o fire artistică, uneori enigmatică. Jucăuşă, curajoasă, ia uşor iniţiativa şi savurează activitatea fizică intensă. Face totul cu bucurie şi pasiune. În dragoste este romantică, dar directă, pasională, loială, emoţională, obiectivă şi spontană, pe scurt un amestec bogat de calităţi uneori contradictorii. Nativa atrage uşor bărbaţii, este mereu în centrul evenimentelor şi a vieţii sociale, artistice etc. Îi place să fie admirată şi are toate motivele pentru asta.

Femeia din zodia Berbecului este pătrunsă de sentimentul senzual al propriului corp, de aceea îi place să doarmă nudă. Îşi dezvăluie intenţiile prin privirea strălucitoare, râsul cald, prin prezenţa remarcabilă. Fanteziile ei erotice debordează de pasionalitate, senzualitate şi feminitate. Se dăruieşte cu puritate şi naturaleţe, nu are locuri preferate pentru asta, se simte la fel de bine şi în natură, într-un loc sălbatic, şi într-un decor sofisticat. Apetitul ei este foarte puternic şi nelimitat, de aceea este perfectă pentru bărbaţii puternici. Este curioasă şi savurează tehnicile amoroase cele mai diverse, care sporesc plăcerea şi împlinesc aspiraţia ei spre tot ce este îndrăzneţ. Preferă jocul dominat-dominator, trecând natural de la blândeţe la siguranţă de sine şi iniţiativă. Pentru a-şi sublinia imaginea atrăgătoare, se îmbracă incitant, poartă dantele, ciorapi de mătase, sutien decoltat, preferabil negre. Capul şi faţa nativei Berbec sunt sensibile la mângâiere, mai ales regiunea frunţii şi părul. Sărutul sau respiraţie uşoară în ureche îi trezesc erotismul profund, deoarece zona aceasta este foarte sensibilă. Mângâierea cu părul, buzele şi cu vârful degetelor pe întregul trup o pun pe jar.Ce îi învaţă pe ceilalţi: iubirea este inocenţă.
Ce învaţă de la ceilalţi: iubirea este încredere.
                                                                                       Se spune despre femeile Berbec ca sunt loiale, fermecatoare si senzuale. Iata care sunt caracteristicile comune pe care le au femeile Berbec, una din zodiile de foc ale horoscopului european, si care sunt trasaturile care le definesc.
Romantism in stare pura. Este caracteristic femeilor Berbec sa fie romantice. Uneori ar putea fi acuzate ca au un romantism adolescentin care nu le paraseste nici la varsta adulta. Pentru femeia Berbec nu conteaza daca este alaturi de iubitul ei de o zi sau de 10 ani, romantismul face parte din codul ei genetic.    
Loiale si devotate. In lumea de astazi, loialitatea este o trasatura rara si asta face ca femeile Berbec sa fie speciale o data in plus. Femeia Berbec este loiala, devotata si se tine mereu de cuvant. Oricine poate conta pe forta, ferimitatea si devotamentul unei femei Berbec.

Buni ascultatori si buni sfatuitori. Daca esti in cautarea cuiva care sa-ti asculte necazurile si alaturi de care sa impartasesti bucuriile, femeia Berbec este persoana ideala. Te va asculta cu calm, intelegere si atentie si o sa aiba, pentru fiecare situatie in parte, cel mai bun si mai competent sfat. O calitate in plus pe care o are femeia Berbec este aceea de a recunoaste cu naturalete ceea ce nu stie. Nu te va induce niciodata in eroare si te vei putea baza pe opinia, sfatul si ajutorul ei.

   Berbec - stil vestimentar

Femeia Berbec este o femeie puternica. Nu este vorba de forta fizic, ci despre puterea emotionala, care este mult mai importanta decat puterea fizica. Femeia Berbec este suficient de puternica pentru a lupta pentru drepturile sale si pentru drepturile altora. Este curajoasa si increzatoare in puterea ei si asta pentru ca mereu este foarte corecta si sine si cu cei din jur.

Femei independente. Femeia Berbec este independenta si sigura de sine. Spre deosebire de multe alte femei, ea nu are nevoie de cineva care sa o sustina. O poate face perfect singura. Stie cum sa aiba grija de ea si de cei din jurul ei. Independenta femeii Berbec este una din armele sale.

Foarte buni prieteni. Daca printre prietenii tai ai o femeie Berbec este bine sa stii ca te poti baza mereu pe ea. Iti va oferii exact ajutorul de care ai nevoie pentru a depasi un moment dificil. Sunt prieteni de incredere.Senzualitate. Femeia Berbec este o femeie frumoasa. In plus nu face eforturi speciale pentru asta. Este frumoasa oricand, indiferent de context. In plus este considerata una din cele mai senzuale femei ale zodiacului. Orice barbat o sa fie mandru sa aiba alaturi de el o femeia Berbec.

O femeie Berbec isi pune mereu in valoare partenerul cu stralucirea ei naturala.

BERBEC

   TIPIC PENTRU FEMEIA BERBEC... sa fie agitata in permanenta. Consuma multa energie chiar si pentru rezolvarea unei probleme minore. Spontana si curajoasa, este mereu gata sa faca schimbari radicale.
   CUM SE POARTA Chiar daca este impulsiva, femeii Berbec nu ii plac conflictele - daca este pusa intr-o situatie tensionata, prefera sa-si schimbe comportamentul. Totusi, este mereu corecta si sincera.
   CE O ENERVEAZA Rutina si persoanele incapabile sa ia o decizie.
   CE O FACE FERICITA Adrenalina si provocarile.
   CARIERA Visul ei este sa se afle in fruntea piramidei. Si gratie calitatilor sale de lider, acest vis devine realitate de cele mai multe ori.
   STRATEGIA SUCCESULUI Este mai rapida decat ceilalti, evita discutiile in contradictoriu si nu se lasa doborata de un insucces - este o invingatoare innascuta.
   DRAGOSTE Alaturi de ea, rutina nu are vreo sansa - chiar si in cazul vietii sexuale. Dar barbatul care ajunge in pat alaturi de ea are nevoie de multa energie.
   FIDELITATE Cat timp partenerul ii este alaturi, femeia Berbec este fidela.
   STIL Ii plac hainele din piele si cu imprimeu exotic (stg.), care ii „hranesc" caracterul wild.
   AURA Rebela care va cuceri lumea.
   TABU Cine o subestimeaza sau incearca sa o saboteze va face cunostinta cu o femeie razbunatoare, care nu are nicio limita.
   SEX Erotismul este punctul sau forte, iar cand ajunge in pat cu persoana potrivita, nu are limite in a-si satisface fanteziile sexuale.
   DESTINATII DE VIS Ii place sa incerce mereu ceva nou, de exemplu un tur cu bicicleta prin SUA sau in orase ca Rio de Janeiro.
   PARTENERUL IDEAL Ii plac tipii sportivi, activi (foto sus), precum Sagetatorul sau Varsatorul, in timp ce barbatii din Balanta si Rac sunt dovada faptului ca, uneori, contrastele se atrag.

MOTTO IN VIATA AM VENIT, AM VAZUT, AM INVINS!

Berbecii nu suporta oamenii care isi tarsaie picioarele cand merg, asa ca ai grija cum pasesti atunci cand esti in apropierea sa.

Te-a sunat, n-ai apucat sa raspunzi, insa nici nu l-ai sunat inapoi? Stai departe de el pentru ca l-ai suparat foarte tare. De asemenea, este genul de persoana care arunca cu telefonul de perete daca acesta are un defect.

Se enerveaza ingrozitor atunci cand ii intarzie trenul sau avionul.

Nu il invita la gradina zoologica pentru ca uraste sa vada animalele tinute in custi.

Nu ii place muzica country si oamenii care danseaza prost. In cazul in care stii ca nu te pricepi la aceasta activitate, evita sa iesi in club cu el.

Oamenii nascuti sub acest semn zodiacal sunt foarte nerabdatori si pot exploda de la cea mai mica provocare.

Berbecii sunt lideri extraordinari, dar nu sunt prea cooperanti cand vine vorba sa asculte un alt sef. Nu suporta critica si rar accepta comenzi din partea altcuiva. De multe ori isi preseaza subordonatii. De asemenea, urasc sa primesca sfaturi.

Prin natura lor sunt foarte sinceri, insa asta ii poate rani pe cei din jur.

Sunt sensibili si pot fi raniti foarte usor la randul lor, insa trec repede peste si iarta tot.

Adora sa fie in centrul atentiei si detesta sa fie ignorati. Cred ca sunt nascuti pentru a castiga si cand au parte de o infrangere sunt daramati psihic. Esecul este un termen greu de digerat.

Persoanele nascute sub semnul zodiacal al Berbecului urasc cuvantul "lent" si se asteapta ca cei din jur sa tina pasul cu ei.
BERBEC

Berbecii vor fi tentati sa insele atunci cand va banui ca partenerul/a nu ii este la fel de loial/a si il va face sa sufere. Daca vrei sa-i tineti alaturi de voi un BERBEC, atunci trebuie sa-l cuceresti cu multe dovezi de afectiune, declaratii de dragoste si cate o cina romantica din cand in cand. Are nevoie de acea atentie mamoasa.